Prywatny okulista
-
- Forumowicz
Re: Prywatny okulista
sprawdź w jakimś rankingu
-
- Level 1
Jeśli zależy Ci na jakości badania, obsługi i ewentualnym skutecznym leczeniu to zapisz się do cmp.med. pl/cmp-ochota/okulista/ na wizytę - mają doskonały gabinet, sprzęt diagnostyczny no i lekarzy. Masz opcje wizyty prywatnej ale na NFZ tez nie czekasz zbyt długo
-
- Forumowicz
Ja to wam powiem, że nie bardzo wiem, jak mogę się dostać dziś do specjalisty, ale na pewno będę tego potrzebować. U mojej mamy potrzebna jest operacja zaćmy , a wiadomo, że ja jej z tym wszystkim samej nie zostawię. Dlatego zależy mi na tym, żeby poszukać kogoś odpowiedniego. Miejsce nie ma znaczenia, pojedziemy wszędzie.
-
- Level 1
Czasami faktycznie lepiej iść prywatnie i porządnie zbadać oczy. Ja tak zrobiłam i nie żaluje, bo mi lekarz polecił krople evotears omega i teraz nie mam problemów z pieczeniem czy zaczerwieniem oczu
-
- Level 1
Ja w Katowicach korzystam z opieki lekarskiej w prywatnym ośrodku leczniczym Medis na Szeptyckiego. Jestem pacjentem doktor Małgorzaty Cholewki-Szklarek i w 100 % mogę wam doradzić tę doktor. To bardzo dobra okulistka, od dawna u niej się leczę i zawsze się u mnie sprawdza.
-
- Forumowicz
Ja od dawna leczę się tylko prywatnie. Także okulistycznie. Niedaleko domu mam klinikę o nazwie Demeter i tu polecam dr Chojnowskiego. Teraz chodzę bardziej na rutynowe badania (bo noszę okulary i dużo pracuję przy komputerze) ale Pan Doktor zajmował się mną, gdy miałam problem z zespołem suchego oka. Świetny specjalista i życzliwy człowiek. Jeśli mogę Wam polecić, to w Warszawie zapisujcie się tylko do niego.