ból ucha co stosować?
-
- Forumowicz
ból ucha co stosować?
co stosujecie na ból ucha? chodzi o domowe ssposoby
-
- Forumowicz
Re: ból ucha co stosować?
nie znam za bardzo domowych sposobów, pamiętam że kiedy się watę do ucha wpychało, ale cyz to coś daje to nie wiem, może załóż czapkę lub opaskę zeby uszy wygrzać. jesli ucho cie boli to może lepiej kup w aptece lix, on ma środek przeciwbólowy w składze, powinien szybko pomóc
-
- Forumowicz
Z bólem uchu nie ma co czekać, tylko należy od razu zgłosić się do laryngologa. Jeśli nie mamy sprawdzonego to ja osobiście mogę polecić żeby zgłosić się do Alfa Medica, tutaj mają bardzo dobre podejście do pacjenta i co najważniejsze odpowiednio zdiagnozują przyczynę naszej niedyspozycji.
-
- Forumowicz
jak ucho boli to tylko lekarz zostaje, już od dłuższego czasu mam spokój z infekcjami. Regularnie do higieny uszu używam sprayu vaxol.Jest z oliwą z oliwek, jeden składnik to mniejsza szansa na alergię, opakowanie wystarcza na bardzo długo
-
- Level 1
Korzystamy z porad lekarza w cmp.med. pl/ cmp-ochota poradnia-rodzinna/ i przyznam, że zawsze skutecznie leczy nas i naszego synka - nie ma problemu z zapisami nawet w dobie pandemii, mają wielu innych specjalistów gdyby była potrzeba konsultacji i terminy te ok nawet na NFZ