Olej rycynowy do rzęs
-
- Forumowicz
Re: Olej rycynowy do rzęs
Ja o tym nie słysząłam.
-
- Level 3
Ja nie używałam oleju rycynowego. Nie mam pojęcia, jak to nałożyć na rzęsy.
-
- Forumowicz
Ja mialam problem z nakladaniem tego na rzesy, dlatego zrezygnowalam i postanowilam kupic jakas odzywke..bardzo fajna moge polecic - sprawdzila sie mega - www.lashvolution.pl, naprawde dobra skutecznosc. Moje rzesy wygladaja o niebo lepiej - nawet znajomi zauwazyli 

-
- Forumowicz
wyczytałam to gdzieś i kupiłam lata temu, ale nie zauważyłam poprawy...jeśli chcesz zagęścic brwi, rzęsy, przyciemnić ich naturalny kolor kup sobie odżywkę long4lashes, naprawdę rewelacja...

-
- Forumowicz
Słyszałam, że pomaga, osobiście nie stosowałam, ja używam 4 long lashes na rzęsy i jest genilane, jeszcze nie spotkałam osoby któej by nie pomogło. A wielu moich znajomych i kilka kuzynek Go używa. 

-
- Forumowicz
Ja używam starej szczoteczki z tuszu do rzes:)
-
- Forumowicz
Podobno daje to super efekty, ale ja próbowałam i mi to raczej nie służyło. Skleja rzęsy niesamowicie (w końcu to olej, więc nic dziwnego), ale mi to uczucie bardzo przeszkadza, nawet w nocy. Koniec końców swoją kurację zakończyłam dość szybko.
-
- Level 1
Olejek rycynowy daje efekty, są też inne domowe sposoby na rzęsy http://www.caffebabka.pl/domowe-sposoby-na-dlugie-rzesy/. Olej kokosowy zadziwiająco dobrze działa na moje. Zrezygnowałam już ze sklepowej odżywki, rzęsy nabrały też bardziej wyrazisty kolor, mogę się nawet nie pomalować czasami a i tak wyglądam dobrze.
-
- Forumowicz
Można, kiedyś stosowałam dłuższy czas i faktycznie efekty były widoczne, rzęsy dłuższe, mocniejsze i ciemniejsze.
-
- Forumowicz
Ja też stosowałam i efekty były w porządku, chociaż u mnie bez szału 

Wróć do „Pielęgnacja Włosów, Skóry, Paznokci”