Gastroeterolog w Warszawie

Zdrowie i Uroda Forum: forum medyczne: zdrowie, choroby, uroda, lekarze, leki. Porady lekarskie, zdrowie, choroby, uroda, piękno.
Sajona
Forumowicz
Forumowicz

Gastroeterolog w Warszawie

Postautor: Sajona » 30 gru 2020, 20:29

Poszukuje konsultacji z gastroenterologiem do którego w samej Warszawie ciężko się dostać a co dopiero gdy mieszkasz pod Warszawą?
Stobej
Forumowicz
Forumowicz

Re: Gastroeterolog w Warszawie

Postautor: Stobej » 30 gru 2020, 20:37

Moja siostra podobnie poszukiwała kilka miesięcy właśnie konsultacji u gastroenterologa. Bardzo się denerwowała, bo stale bolał ją brzuch. Znalazła możliwość konsultacji u gastroeneterologa na Ursynowie w https://innova-med.pl/gastroenterologia/ Przyjęli ją bardzo ciepło, rozumiejąc jej lęki spowodowane epidemią covid19
trik01
Level 1
Level 1

Postautor: trik01 » 22 mar 2021, 10:43

U mnie wizyta u takiego specjalisty również była konieczna. Nie mogłam sobie poradzić z bólem brzucha i biegunkami. Bardzo ważna jest diagnostyka, bo to różne choroby mogą być.
luśka
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: luśka » 22 mar 2021, 21:28

To prawda. Często różne takie objawy jak bóle brzucha,wzdęcia czy biegunki mogą świadczyć o poważniejszych problemach. Nie życzę nikomu zakażenia bakterią clostridium difficile, w szpitalu po antybiotykoterapii się tego nabawiłam. Leczenie jest o tyle trudne, że często pojawiają się nawroty choroby. Jak dowiedziałam się o transplantacji mikrobioty jelitowej, że jest bardzo skuteczną metodą leczenia to wcale się nie wahałam. Przez Human Biome Institute bardzo dużo się dowiedziałam o zabiegu, jak wygląda, czego należy przestrzegać. Okazuje się, że coraz więcej placówek ma już takie przeszczepy na koncie. Można się nawet starać żeby na NFZ mieć taki zabieg wykonany.

Wróć do „Zdrowie i Uroda”