od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zakupu słuchawek. Problem jest jednak taki, że za bardzo się na tym nie znam. Chciałem się zapytać, czy jest ktoś w stanie na podstawie mojego opisu zaproponować jakiś fajny model słuchawek??
Chodzi mi, tak jak w temacie, o słuchawki nausze. Z tego co przegladałem inne fora, interesują mnie słuchawki w systemie półotwarte/zamkniete. Słuchawki będą używane w domu jak i podczas podróży (dość często jestem w rozjazdach). Stąd też wynika, że dobrze by było gdyby nie męczyły uszu jak i innych podróżnych:) słucham różnej muzyki, głównie rocka w wielorakich odmianach, nie zbliżam się nawet do takich gatunków jak hip-hop, metal, techno i electro - zdecydowanie nie moje klimaty. zdarza się muzyka z bogatą intrumentaliką, więc fajnie by było gdyby właśnie pw takich kawałkach pokazywały że są warte swojej ceny. Aha, nie lubie też dudniącego basu który wkurzałby mnie jak i ludzi w otoczeniu (i przy okazji wywoływał ból głowy). Na koniec chyba jeszcze jedna ważna wiadomość: najlepiiej jakby były niezniszczalne, z tytanu czy czegos takiego, bo mam wybitne zdolności do łamania wszelkich urządzeń/rzeczy/przedmiotów ^^ no i wygladem żeby nie przypominały anten satelitarnych. to chyba tyle

z góry dzięki za wszelką pomoc