Balsam do ciała
- abrakadabra
- Junior Admin 
Balsam do ciała
Jakiego używacie? co poleciacie? ja osobiście po kilkunastu wypróbowanych z przeróżnych firm zaczęłam używać oliwki dla dzieci... i moim zdaniem to strzał w 10!

- 
				balbina69
- Forumowicz 
- 
				DagmaraTara
- Forumowicz 
- 
				lolipop123
- Forumowicz 
- 
				Mylley
- Forumowicz 
Uwielbiam te mleczka z Yves Rocher, nigdy nie wiem na jakie się zdecydować bo wszystkie tak super pachną, moje ulubione to Kokos

- Level 3 
Ja za każdym razem używam innego balsamu, bo wciąż jeszcze nie znalazłam tego idealnego. Z moich dotychczasowych obserwacji wynika, że rzeczywiście oliwka dla dzieci na razie najlepiej dawała sobie radę z moją suchą skórą  Teraz skusiłam się na balsam do ciała Gosh, ponoć jakiś super hiper nawilżający, to się przekonam, czy taki dobry ;-)) a przy okazji skorzystam z wyprzedaży, bo jak się okaże do niczego, to po co tracić na niego więcej kasy ;-) Aaaa, jeszcze ten z Garnieer mus do ciała z wyciągiem z winogron jest niczego sobie, tylko jakoś szybko mi się skończył (może dlatego, że Ukochany mi podbierał?
 Teraz skusiłam się na balsam do ciała Gosh, ponoć jakiś super hiper nawilżający, to się przekonam, czy taki dobry ;-)) a przy okazji skorzystam z wyprzedaży, bo jak się okaże do niczego, to po co tracić na niego więcej kasy ;-) Aaaa, jeszcze ten z Garnieer mus do ciała z wyciągiem z winogron jest niczego sobie, tylko jakoś szybko mi się skończył (może dlatego, że Ukochany mi podbierał?  )
) 

Teraz skusiłam się na balsam do ciała Gosh, ponoć jakiś super hiper nawilżający, to się przekonam, czy taki dobry ;-)) a przy okazji skorzystam z wyprzedaży, bo jak się okaże do niczego, to po co tracić na niego więcej kasy ;-) Aaaa, jeszcze ten z Garnieer mus do ciała z wyciągiem z winogron jest niczego sobie, tylko jakoś szybko mi się skończył (może dlatego, że Ukochany mi podbierał?
 Teraz skusiłam się na balsam do ciała Gosh, ponoć jakiś super hiper nawilżający, to się przekonam, czy taki dobry ;-)) a przy okazji skorzystam z wyprzedaży, bo jak się okaże do niczego, to po co tracić na niego więcej kasy ;-) Aaaa, jeszcze ten z Garnieer mus do ciała z wyciągiem z winogron jest niczego sobie, tylko jakoś szybko mi się skończył (może dlatego, że Ukochany mi podbierał?  )
) 
- 
				szynszyla
- Forumowicz 
- 
				pralka
- Level 1 
- 
				blackno1
- Forumowicz 
Olej nie nawilży Ci ciała, tylko je natłuszczy więc na dłuższa mete nie jest to dobry pomysł bo może dojsc do przesuszen.
Lubie balsamy Yves Rocher - za zapach, Garniera - za dogłębne nawilżenie, Dove - za zapach i śliczne błyszczace drobinki, ale nigdy nie jestem im wierna ;D często rozglądam się za nowościami.
Jedno jest pewne, w moim przypadku bez balsamu ani rusz, skóra jest po kąpieli tak wysuszona że aż piecze i swędzi ;(
A czy któraś z was miała doświadczenie z nowym balsamem nivei pod prysznic? nadkłada sie podobno tak jak odżywka i normalnie spłukuje. Czy to działa?

Lubie balsamy Yves Rocher - za zapach, Garniera - za dogłębne nawilżenie, Dove - za zapach i śliczne błyszczace drobinki, ale nigdy nie jestem im wierna ;D często rozglądam się za nowościami.
Jedno jest pewne, w moim przypadku bez balsamu ani rusz, skóra jest po kąpieli tak wysuszona że aż piecze i swędzi ;(
A czy któraś z was miała doświadczenie z nowym balsamem nivei pod prysznic? nadkłada sie podobno tak jak odżywka i normalnie spłukuje. Czy to działa?

- yaska
- Level 1 
- 
				trylogia
- Level 3 
- 
				a_gatka
- Forumowicz 
- 
				wandabartczak9
- Forumowicz 
Wróć do „SPA - Pielęgnacja Ciała”