Cellulit
- persona
- Forumowicz

Re: Cellulit
ogólnie większość pisze o zabiegach.. przecież teraz i tak wszystko jest zamknięte... może po prostu jakiś wałek do masażu albo szczotkowanie na sucho by pomogło?
-
klapka
- Forumowicz

Zdecydowanie endermologia zwalcza cellulit, uwielbiam te zabiegi, jestem właśnie po 5 zabiegu w salonie Mariposa w Warszawie i faktycznie efekty są dla mnie super. Skóra zrobiła się dużo bardziej gładka i jędrna powoli cellulit mi znika więc dzieje się wszystko co chciałam .
- rentorat
- Forumowicz

Może farmaceuta poleci coś skutecznego w przystępnej cenie.
-
polaola
- Forumowicz

Z cellulitisem wiele kobiet ma problem. Nie zdają sobie sprawy z tego, że pomoc jest tuż za rogiem. W Wałczu na przykład znajdziemy klinikę medycyny estetycznej ProEste, która pozwoli nam w dużej mierze zadbać o zgubienie kg i skórki pomarańczowej. Certyfikaty Medycyna estetyczna posiadają i na pewno pomogą Wam w dużej mierze zadbać o to, żebyście wyglądały pięknie. Również tam, gdzie pojawia się cellulit.
-
kazia
- Forumowicz

Ja też nie zdawałam sobie sprawy z tego, że w walce z cellulitem, może mi pomóc medycyna estetyczna
może dlatego, że jestem starej daty heh...... Dokładniej mówiąc pomogły mi zabiegi scizer, które robiłam w https://bienkowscyclinic.pl/ i nie uwierzycie, że efekt był widoczny już po pierwszym zabiegu
teraz to już tylko niemiłe wspomnienie, na szczęście 
może dlatego, że jestem starej daty heh...... Dokładniej mówiąc pomogły mi zabiegi scizer, które robiłam w https://bienkowscyclinic.pl/ i nie uwierzycie, że efekt był widoczny już po pierwszym zabiegu
teraz to już tylko niemiłe wspomnienie, na szczęście 
Wróć do „SPA - Pielęgnacja Ciała”