Kredyt na samochód - porównywarka bankowa

Dyskusje, Rozrywka
Ola78
Forumowicz
Forumowicz

Kredyt na samochód - porównywarka bankowa

Postautor: Ola78 » 17 gru 2016, 20:14

Witam ,

z jakiego banku braliście kredyt na zakup nowego auta ? Ja znalazłam taką porównywarkę http://www.terve.pl/kredyty/kredyty-samochodowe wpisałam tam kilka podstawowych parametrów i teraz pozostaje wybrać mi tylko najkorzystniejszą ofertę z tych co pokazała mi porównywarka. Co prawda są tam już opinie użytkowników na tej stornie ale zawsze warto jeszcze dopytać a tak swoją drogą to taka porównywarka to super sprawa bo wszystko mamy w jednym miejscu i nie trzeba skakać po każdej stronie banku z osobna .
foldare
Forumowicz
Forumowicz

Re: Kredyt na samochód - porównywarka bankowa

Postautor: foldare » 04 sty 2017, 17:39

Ja się staram nigdy nie brać kredytu na auto, bo to bardzo ryzykowne. W zamian, w trakcie użytkowania samochodu po prostu oszczędzam jak mogę (ale z głową!) na jego eksploatacji. Jak to robię? Ano, przede wszystkim dzięki takim ofertom jak ta prezentowana na portalu Mototaile.pl, gdzie można w dobrej cenie kupić porządne nowe lub używane części samochodowe. Sam nie wiedziałem, ile dzięki korzystaniu z takiego nowoczesnego sposobu można oszczędzić. Oszczędzić dwojako: pieniędzy i nerwów :). Pozdrowienia i życzę wszystkiego co najlepsze na cały 2017 rok!

Wróć do „Dyskusje, Rozrywka”